lockandgo65

美味しいもの食って写真撮って、あとで振り返ってのブログ

食べ歩きの記録です。よく食べ、よく歩きます。

【広告】

スペイン・サンセバスチャンの「AKELARE」でBekarki。

もうひとつのコースBekarkiのお料理も全て写真は撮ったので、さらっと触れます。

 

(あとで追記します)

 

f:id:lockandgo65:20230902222228j:image

Pure Red Prawn essence and Pink Grapefruit。
f:id:lockandgo65:20230902222254j:image

Kiskilla,Crunchy of their Head with Rice Venere and Salpicon Sorbet。
f:id:lockandgo65:20230902222207j:image


f:id:lockandgo65:20230902222234j:image


f:id:lockandgo65:20230902222245j:image

White Tuna TarTare, Pickeled Cherries Chutney。


f:id:lockandgo65:20230902222220j:image

Sauteed Fresh Foie Gras with "Salt Flakes and Grain Pepper"。


f:id:lockandgo65:20230902222240j:image

 


f:id:lockandgo65:20230902222210j:image

Tranche of grilled Turbot。


f:id:lockandgo65:20230902222223j:image


f:id:lockandgo65:20230902222237j:image

Cephalopods(Cuttlefish, Squid and Octopus) in different types of Cooking。


f:id:lockandgo65:20230902222248j:image

 


f:id:lockandgo65:20230902222251j:image

"Baresarian" suckling Lamb。


f:id:lockandgo65:20230902222231j:image

Chocolate, Hibiscus and Hazelnut。


f:id:lockandgo65:20230902222217j:image


f:id:lockandgo65:20230902222213j:image

Fried "Frantxineta", Rhubarb cream。

 

【広告】